Η φρέσκια γεύση της σάλτσας ντομάτας που φτιάχνεται από το μηδέν είναι ανυπέρβλητη. Αρωματικά βότανα, σκόρδο, λίγο ελαιόλαδο και φυσικά γλυκές ντομάτες δημιουργούν έναν ζωντανό και γευστικό συνδυασμό. Ωστόσο, με την απλή προσθήκη ενός απίθανου μπαχαρικού, μπορείτε να αλλάξετε ολοκληρωτικά την εμπειρία που θα βιώσει ο ουρανίσκος σας και να φτάσετε τη σπιτική σάλτσα ντομάτας σε άλλο επίπεδο. Η κανέλα, είτε αλεσμένη είτε σε ξυλαράκι, είναι υπέροχα ζεστή, λίγο ξυλώδης και αρκετά γλυκιά. Αυτό το πραγματικά υπέροχο μπαχαρικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα αρτοσκευάσματα ενισχύοντας τη γεύση τους, να πασπαλιστεί με ζάχαρη σε βουτυρωμένο τοστ, ενώ αποτελεί βασικό συστατικό για πιάτα της ινδικής κουζίνας. Ωστόσο, το ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό της κανέλας που αναδεικνύεται όταν χρησιμοποιείται σε σάλτσα ντομάτας δεν είναι άλλο από τη γλυκιά προσωπικότητά της. Η κανέλα μπορεί να προσθέσει γλυκύτητα στη σάλτσα ντομάτας σας, ενώ τα άλλα στοιχεία αυτού του μπαχαρικού παραμένουν κρυμμένα από τους γευστικούς σας κάλυκες. Επιπλέον, με μια πρέζα ζάχαρη, αυτό το φωτεινό μπαχαρικό […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.